CAL XEVI GIRONA

Des de 1991 amb tu

El que va començar sent un projecte «per guanyar-nos la vida», ara fa més de 25 anys, ha esdevingut, amb el pas del temps, una vertadera passió. La il·lusió dels inicis i una voluntat infrangible de servir la clientela tot cercant la satisfacció de la gent, han estat els ingredients essencials que ens han permès tirar endavant, superant inclús moments tan complicats com van ser la pandèmia i el confinament del 2020.

Fent bona la dita que «en la dificultat està el repte», a Cal Xevi ens hem escarrassat per anar millorant el nostre servei. En aquests temps en què en l’àmbit empresarial es parla tant d’invertir en I+D en termes de productivitat i beneficis, nosaltres, des de Cal Xevi, ens acontentem amb la satisfacció dels clients. I, per tal d’aconseguir-ho, hi esmercem tots els nostres esforços i imaginació. Des de la línia de productes cuinats a baixa temperatura —una clara aposta per la qualitat i l’estalvi de temps—, fins a l’oferta de carns seleccionades amb tota cura —«chuletones» (mitjanes de bou), angus, assortiment d’ibèrics, etc.—, tot passant per la «cuina de la Martha» —croquetes, lasanyes, canelons, foie, etc.— o una dedicació conscienciosa a la qualitat dels nostres formatges —amb una tria d’entre els més guardonats de cada categoria—. Menció a part, és el nostre compromís amb la sostenibilitat, amb la potenciació dels productes de proximitat. 

Ara, des d’aquest present estant, mirem amb orgull cap enrere i veiem la via feta. Si fixem la vista endavant, albirem un futur ple d’optimisme, de la mà dels nostres clients: sense vosaltres, plegats, no podríem avançar. Gràcies a tots per ajudar-nos a millorar.   

Més de 25 anys d'experiència

La carnisseria Cal Xevi obre a Girona de la mà de Xavier García i Martha Domínguez. L'empresa neix amb l'objectiu de potenciar productes de qualitat i de proximitat.

Compromesos amb la qualitat

Cal Xevi és una empresa familiar amb botiga de referència a Girona que es dedica a la venda i a l'elaboració artesanal de productes propis de màxima qualitat.

Les vostres opinions