Totes les compres que es realitzin a la botiga en línia https://www.calxevi.cat/ (d’ara endavant Javier Garcia Cano) amb domicili a Carrer Empúries 37 baixos i CIF/NIF Núm. 40323972G, estan subjectes a les Condicions Generals d’Ús exposades a continuació:

Territori d’aplicació

En quins països es pot comprar en línia a https://www.calxevi.cat/

Actualment pots fer la teva compra a Espanya.

Per a la venda i enviament de productes a Canàries, Balears, Ceuta i Melilla, pots consultar el procediment per a realitzar la comanda, termini de lliurament i import de les despeses d’enviament a través de l’email xevigarcia@gmail.com, indicant els productes sol·licitats i l’adreça de lliurament.

Preus

Tots els preus dels nostres productes estan indicats en Euros (€) i corresponen al preu unitari amb IVA inclòs i lliurat en el domicili de la seva elecció, però no inclou les despeses d’enviament, els quals són específics per a cada comanda, i comunicats per Javier Garcia Cano en funció del volum de la comanda i de la zona de lliurament. L’import de les despeses d’enviament serà afegit al total de la factura.

  • IVA: En relació a l’IVA, com a regla general s’aplicarà el tipus impositiu per al territori Espanyol.
  • Vigència: Els preus exposats a https://www.calxevi.cat/ són vàlids en el moment de la seva consulta pel client o durant el període indicat a https://www.calxevi.cat/, i podran ser revisats i modificats si les condicions ho requereixen en qualsevol moment. Els preus facturats són els que estiguin en vigor en el moment de realitzar la comanda.
  • Productes en oferta: Tots els productes que https://www.calxevi.cat/ promocioni a un preu especial es mostraran en la web amb la següent informació: preu d’oferta, preu habitual i data de finalització de l’oferta o promoció. Aquestes ofertes estaran disponibles fins a la data indicada, i en aquest cas el producte desapareixerà automàticament de la web.

Formes de pagament

https://www.calxevi.cat/ ofereix diferents formes de pagament segons el client.

Targeta de crèdit VISA o MASTERCARD

  • Et garantim que cadascuna de les transaccions fetes a https://www.calxevi.cat/ és 100% segura. Totes les operacions que impliquen la transmissió de dades personals o bancàries es duen a terme utilitzant un entorn segur. https://www.calxevi.cat/ fa servir un servidor basat en la tecnologia de seguretat estàndard SSL (Secure Socked Layer). Tota la informació que ens transmetis viatja xifrada a través de la xarxa.
  • Així mateix, les dades sobre la teva targeta de crèdit no queden registrats en cap base de dades sinó que van directament al TPV (Terminal Punt de Venda) del Banc.
  • A més, t’informem que en un esforç per proporcionar major seguretat als propietaris de targetes de crèdit, hem incorporat en la nostra passarel·la de pagaments el sistema de pagament segur denominat CES (Comerç Electrònic Segur). D’aquesta manera, si ets titular d’una targeta “securizada” sempre podrà efectuar pagaments amb targeta VISA o MASTERCARD a la nostra botiga.
  • En el cas que la teva targeta no estigui adherida a aquest sistema de pagament, https://www.calxevi.cat/ només admetrà el pagament amb targeta de crèdit VISA o MASTERCARD a clients amb antiguitat i fiabilitat demostrades anteriorment.
  • En tots dos casos, en pagar amb targeta VISA o MASTERCARD se sol·licitaran sempre les següents dades: el número de targeta, la data de caducitat, i un Codi de Validació que coincideix amb les 3 últimes xifres del número imprès en cursiva en el revers de la seva targeta VISA o MASTERCARD, oferint, d’aquesta manera, més garanties sobre la seguretat de la transacció.
  • Important: El frau amb targeta de crèdit és un delicte, i https://www.calxevi.cat/ entaularà acció judicial contra tot aquell que realitzi una transacció fraudulenta a la nostra botiga en línia.

Terminis de lliurament i formes d’enviament

Un dels nostres principals esforços se centra en servir les comandes en el menor termini de temps possible.

https://www.calxevi.cat/ garanteix el lliurament al transportista, el mateix dia de la realització de la comanda, de totes aquelles comandes que confirmats abans de les 18.00 hores (hora peninsular espanyola), sempre que es trobin en estoc, i tret que es duguin a terme en diumenges i festius, i en aquest cas la comanda es tramitarà el primer dia laborable posterior al dia de realització d’aquest.

A més, s’ha de tenir en compte que els terminis es computen en dies laborables i que poden veure’s alterats per festes locals o nacionals. I recorda, si la forma de pagament triada és transferència bancària, no s’efectuarà l’enviament de la comanda fins que no tinguem confirmació bancària de la transferència.

En el cas de realitzar la comanda d’un producte sense disponibilitat immediata, s’entendrà com una precomanda i serà confirmat via email per https://www.calxevi.cat/ amb la màxima brevetat possible, on a més s’indicarà la disponibilitat del producte i el termini de lliurament previst d’aquest. Una vegada ho rebis podràs activar la comanda i que es lliuri en la data prevista o anul·lar el mateix.

https://www.calxevi.cat/ es reserva el dret de variar el tipus d’enviament i la companyia per la qual s’efectua aquest, independentment de l’exposat en aquestes pàgines, i sempre que no suposi un perjudici manifest per al client.

Nota: En cap cas s’efectuaran enviaments a apartats postals.

1) Enviament a domicili

Enviaments a Espanya Peninsular mitjançant missatgeria urgent (a l’adreça que vostè ens indiqui).

El termini de lliurament pot variar d’1 a 5 dies des de la recepció de la comanda.

2) Recollida a la botiga

Fes la teva comanda en línia i passa a recollir-la directament a la nostra carnisseria.

Despeses d’enviament

A https://www.calxevi.cat/ les despeses d’enviament varien en funció del destí de l’enviament, del pes i de l’import de la comanda.

Garantia

En cas de producte defectuós, https://www.calxevi.cat/ haurà de procedir, segons correspongui, a la reparació, substitució, rebaixa del preu o resolució del contracte, gestions que seran gratuïtes per al consumidor i usuari. https://www.calxevi.cat/ respon de les faltes de conformitat que es manifestin en un termini de dos anys des del lliurament. El consumidor i usuari haurà d’informar a https://www.calxevi.cat/ de la falta de conformitat en el termini de dos mesos des que va tenir coneixement d’ella.

Addicionalment, els clients d’https://www.calxevi.cat/ es beneficien de la garantia donada pels diferents fabricadors de cadascun dels articles.

En cas de produir-se una avaria en algun article adquirit a https://www.calxevi.cat/, haurà de notificar-lo a través de l’email xevigarcia@gmail.com. Haurà de facilitar-nos el número de factura (indispensable – la factura es lliura al costat de l’enviament de la compra) i el detall de l’avaria.

https://www.calxevi.cat/ li facilitarà les dades de contacte del Servei Tècnic del fabricant del producte a reparar perquè pugui tramitar la reparació directament amb el fabricant. Aquesta és la forma més ràpida i econòmica per a solucionar el problema que presenti el producte.

Els defectes o desperfectes deguts a una incorrecta utilització o manipulació del material o els desgastos produïts per un ús normal d’aquest, no s’inclouen en aquesta garantia.

Els minvaments en la funcionalitat dels articles, degudes a les limitacions de concepció d’aquests, també estan excloses de la cobertura d’aquesta garantia.

Devolucions

El nostre departament d’atenció al client disposa d’un servei postvenda per a solucionar qualsevol problema amb els nostres articles o enviaments, a través del qual intentem oferir una atenció ràpida i eficaç als nostres clients. Pot contactar amb ell escrivint a la següent adreça d’email: xevigarcia@gmail.com

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals (sempre que no sigui un producte perible), a comptar des de la data de lliurament de la comanda, per a exercir el seu dret de desistiment. (Segons l’art. 44 de la Llei 7/1996, de 15 de gener d’Ordenació del Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002, de 19 de desembre).

Si vol realitzar una devolució, comprovi primer que compleix tots els requisits següents, abans d’enviar-nos el producte:

Només acceptarem devolucions quan el producte sigui retornat en perfectes condicions i s’hagi comprovat el bon estat i funcionament d’aquest. Si el producte no fos retornat en el mateix embalatge d’origen el producte podrà sofrir una depreciació.

Enviï un email a xevigarcia@gmail.com perquè puguem autoritzar, tramitar i indicar-li la manera de realitzar la devolució. Sense aquesta autorització, el producte no serà acceptat i serà retornat al seu origen.

Una vegada que rebem la mercaderia en els nostres magatzems i comprovem que es donen totes les condicions anteriors, https://www.calxevi.cat/ admetrà la devolució del producte i es procedirà al reintegrament del seu import en el número de compte que hagi indicat o en la targeta amb la qual va realitzar el pagament. Tingui en compte que al temps de lliurament habitual cal afegir-li el temps de tramitació de la devolució.

Només si la devolució és conseqüència d’un error en la preparació de la comanda pel nostre servei de venda en línia, totes les despeses d’enviament són pagats per https://www.calxevi.cat/. En aquest cas és imprescindible que contacti amb el nostre servei d’atenció al client per a fixar els detalls de la devolució.

Si el producte és perible, no és aplicable el dret de desistiment, devolució o canvi, tal com s’indica en l’excepció “d” exposada en l’article 103 Excepcions del dret de desistiment del Reial decret legislatiu 1/2007: “El subministrament de béns que puguin deteriorar-se o caducar amb rapidesa”.

Canvis

Si el que vol és fer un canvi, contacti amb el nostre servei d’atenció al client a través de l’email xevigarcia@gmail.com. El nostre equip contactarà amb vostè via email o en el telèfon de contacte que ens hagi indicat.

Només si el canvi és conseqüència d’un error en la preparació de la comanda pel nostre servei de venda en línia, totes les despeses d’enviament són pagats per https://www.calxevi.cat/. En aquest cas és imprescindible que contacti amb el nostre servei d’atenció al client per a fixar els detalls del canvi.

Una vegada que rebem la mercaderia en els nostres magatzems i comprovem que es donen totes les condicions anteriors, https://www.calxevi.cat/ admetrà el canvi del producte i es procedirà a l’enviament del producte sol·licitat. Si l’import per la diferència del canvi fos major, s’enviarà d’acord amb els sistemes de pagament admesos en les presents condicions. En el cas que la diferència de preus de tots dos articles sigui a favor del client es procedirà a la devolució de l’import mitjançant transferència bancària en el compte indicat o en la targeta amb la qual es va realitzar el pagament.

Limitació de responsabilitat

https://www.calxevi.cat/ farà tot esforç raonable per a complir les seves obligacions. No obstant això, https://www.calxevi.cat/ no pot fer-se responsable per retards o fallades en el lliurament causats per circumstàncies més enllà del seu control raonable. Tals circumstàncies inclouen vagues, guerres, catàstrofes naturals o qualsevol altra situació que pugui impedir la producció, el transport o el lliurament dels productes.

Menors d’edat

No venem productes a menors d’edat. Els productes que embenem han de ser comprats per adults.

Disponibilitat

El fet d’incloure un producte en la nostra web no implica disponibilitat a la botiga. Per tant, a https://www.calxevi.cat/ no pot garantir la disponibilitat total dels productes anunciats en la web. La disponibilitat de cada producte depèn de la demanda dels clients.