En el nostre afany per oferir experiències gastronòmiques úniques, ens complau presentar els nostres serveis professionals de tall de pernil ibèric. El pernil ibèric és un autèntic tresor culinari, i el seu tall requereix habilitat, precisió i un profund coneixement d’aquesta tradició artesanal.

El servei de tallador de pernil per a esdeveniments i fires consisteix a tallar un pernil sencer (o diversos) al lloc on es duu a terme l’esdeveniment. Necessites un pernil ibèric? Descobreix la nostra selecció.

Per què triar els nostres serveis?

  • Experts en Tall: Els nostres professionals són experts en l’art del tall de pernil ibèric. Han perfeccionat les seves habilitats per oferir talls fins i delicats que realcen la textura i el sabor d’aquest menjar.
  • Qualitat Garantida: Treballem exclusivament amb pernils ibèrics de la més alta qualitat, seleccionats curosament per assegurar un producte excepcional en cada esdeveniment o celebració.
  • Experiència Personalitzada: Adaptem els nostres serveis a les teves necessitats. Sigui una reunió íntima, un esdeveniment corporatiu o una celebració especial, dissenyem experiències a mida per satisfer les teves expectatives i les dels teus convidats.
  • Degustació Guiada: Oferim no només un servei de tall, sinó una experiència completa. Els nostres experts et guiaran a través d’una degustació que destaca les diferents notes de sabor i la qualitat única de cada pernil.
  • Presentació Impecable: Cuidem cada detall, des de la presentació de la taula de tall fins a la disposició de les llesques. L’estètica és part fonamental de l’experiència que oferim.

Com reservar els nostres serveis?

És tan senzill com posar-te en contacte amb nosaltres. Truca’ns o envia’ns un correu electrònic per discutir les teves necessitats específiques, dates i qualsevol sol·licitud especial que puguis tenir.

A Cal Xevi, estem compromesos a oferir-te una experiència inoblidable amb el tall de pernil ibèric. Descobreix el luxe i la tradició a cada mossegada. Esperem tenir l’honor de ser part dels teus moments especials!

Converteix el teu esdeveniment en una experiència gastronòmica única amb el nostre servei professional de tall de pernil ibèric!

Xevi de Cal Xevi tallant pernil ibèric Joselito